9 Ağustos 2019 Cuma

Paralan.net İle Kazanç Yöntemi


Merhaba arkadaşlar. Samed Paylaşım ekibi olarak yeni güzel ve kazançlı bir sistemi sizlere tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz.
Hepimizin internetten para kazanma yollarını aradığımız bu yıllarda karşımıza bir çok sistem çıktı. Bazılarına saatlerimizi harcayıp paramızı alamadık. Bazıları da para verdiği halde sorunlardan dolayı erken kapandı. İşte bu sistemlerin arasından kendini göstermeyi başarıp güven toplayan bu sistemi sizlere anlatmaya başlıyoruz.

ParaLan.club Nedir?

Siteye yüzeysel baktığımızda çiftlik konseptine sahip bir sistem. Ancak yatırım söz konusu değil. Tamamen ücretsiz. Şimdi aklınıza ikinci soru geliyor. Bu sistem parayı nereden kazanıyor? Hemen açıklayalım arkadaşlar. Siteye girdiğinizde bir çok yerde reklam göreceksiniz. Siz bu reklamları gördüğünüzde bile sistem para kazanmaktadır. Para kazanan sistemler devam eder arkadaşlar. Reklam şirketlerinden aldığı paranın %90’ını bile kullanıcılarına dağıtsa sistem devam eder ve kullanıcı sayısı arttıkça kazanç oranı da artacağından büyük kazançlar mümkün.

Referans Sistemi var mı?

Evet, Referans sistemi var. Kazanç oranı sizin referans linkinizle gelen kullanıcının sattığı yumurtanın %15’idir. Örneğin sizin referansınızla gelen bir kişi 100.000 yumurta satarsa sizin hesabınıza 15.000 yumurta gelir. Eğer referanslarınız fazlaysa bu sistemden ciddi bir gelir elde edebilirsiniz.

Bonus Sistemi

Herkesin en sevdiği bölüm sanırım bonuslar. 🙂 Bu sistemde günde 1 kere girip bonus alıyoruz. Ayrıca güzel bir sistem var. Bu sistemi bir yerde paylaşıp paylaşımın linkini oradaki kutucuğa yapıştırırsanız ekstra bonus kazanıyorsunuz. Bu özellik sayesinde referans + bonus + paylaşım bonusu ile 3 yoldan çok hızlı bir şekilde puan ve yumurta kazanabilirsiniz.

Para Çekme Limiti

Bazı sistemlerde bu limit çok yüksek olsa da ParaLan sitesinde sadece 10 TL ve Papara dahil tüm bankalara ödeme yapılmaktadır.
Burada alabileceğiniz tavuk ve inekleri görebilirsiniz.



Güvenli mi?

Site kuralları nedeniyle biz hiç bir sisteme garanti vermiyoruz. Ama yukarda da anlattığım gibi kazançlarını reklamlardan sağlayan sistemler bir sorun çıkmadığı sürece çok güzel kazançlar dağıtır. Ve sistem büyüdükçe kazanç artacağı için gelirin %90 hatta %95’ini bile dağıtsa kar yapmaya devam eder.

                                                             Tanıtım Videosu



Önceki Yazı
Sonraki Yazı

Admin :

0 yorum: